Promosyon Çanta İmalatında Önemli Olanlar

Promosyon çantalar da kumaş kalitesi ve kumaşın dikiminde ki işçilik önem arz etmektedir. Siz değerli müşterilerimize kanserojen içermeyen fitalatsız

sırt çantası
sırt çantası

Günümüz gelişen şartlarında sürekli reklam ürünü olarak yeni materyaller oluşturmak müşterilerini elinizde tutmanın yanı sıra yeni müşteri kitlesi oluşturmakta önemli etki etmektedir. Promosyon çanta imalatı olarak sürekli yeni model laptop çantaları, sırt çantaları ile sizlere daha iyi hizmet ve ürün sunmak için işimizi güvenilir ve hızlı yapmaktayız. Promosyon çantalar da kumaş kalitesi ve kumaşın dikiminde ki işçilik önem arz etmektedir. Siz değerli müşterilerimize kanserojen içermeyen fitalatsız kumaştan imal ettiğimiz promosyon çantalarımızı hatalı tada gözden kaçan kusurlu ürünlerimizi iade garantisi ile sizlere sunmaktayız. Çanta imalatı Çanta imalatı promosyon yani eşantiyon ürün olduğu için maliyetten kaçan firma olarak değil kullanım oranı iyi olan çok tercih edilen modelleri ince işcilik ile çanta imalatı yapmaktayız. Küçük maliyet farklılıkları işçilik ve kumaştan kaçılarak yapılmadı halinde kullanım amaçı dolana çıkacaktır. Kendinizi kullanıcı yerine koyarak vermiş olduğunuz çantanın özelliklerine dikkat etmelisiniz. Kanserojen içermeyen kumaşların kullanılmasına dikkat etmelisiniz siparişinizi verirken de sorgulamalısınız. İstanbul çanta imalatçıları içerinde yer aldığımız için sektörün de yeni yeni poşet yasaklamalarına olması ile artmasına rağmen hala istenilen düzeye ulaşmaması halkımızın alışkanlıkları değiştirmemesinden kaynaklanmaktadır. Yanımızda taşımıyor olmamız sürekli alışveriş içinde olduğumuz halde poşete para vermemiz yada kullanımının azaltılmasına birşey yapmıyor olmamız gelecek nesillere yapılan haksızlıktır. İstanbul çanta imalatı sektöründe sürekli yeni ve özel modellerle sizlere hizmet etmekteyiz . Uygun fiyat, hızlı teslimat garantili

 

Promosyon Laptop Çantası İmalatı
Promosyon olarak kullanılan laptop ve evrak çantası sürekli yeni modeller üretim yapmaktayız. Yeni modelleri daha uygun fiyatlarda laptop ve evrak çantasında kanserojen içermeyen kumaşlardan üretmekteyiz. Çantanın özelliğine göre farklı kumaşlar kullanılmaktadır. Kullanılan kumaş çantanın maliyetini etkilemektedir. Çantanın içinde laptop bölmesinin yanı sıra bazı modellerde organizer bulunmaktadır.
Üretilen çantanın maliyetine kumaşın cinsi, âdeti, özellikleri etki etmektedir. Kumaşın kanserojen içermeyen kumaş olması sizin ve müşterilerinizin sağlığı için önemlidir. Ayrıca kaç adet imal edileceği çantanın maliyetini çok etkilemektedir. Çünkü çantanın minimum 200 adet çanta kesimlerinde kesim ücreti, baskı ücreti ve imalat fiyatı sabitken adet arttıkça maliyet aşağıya inmektedir. 200 âdetin altındaki çanta imalatında maliyet yüksek çıkmasının sebebi baskı ve kesim ücretinin sabit olup ayrıca dikim maliyetinin de artmasıdır. Promosyon çanta imalatından 200 âdetin altında ürünler için stoklu ürünlerimizi tercih ediniz. Hem üretim hem maliyet daha da düşmektedir. Stoklu ürünler sürekli güncellenmektedir. Adetler sürekli değişmektedir. Sürekli yeni model laptop ve evrak çantaları imalatı yapmaktayız. 
Promosyon laptop çantaları için sitemizden beğenmiş olduğunuz ürün için irtibata geçiniz. Düşük adetler için stok sorunuz. Acil çanta ( Promosyon Çanta İmalatı )

Motif Promosyon

Ana Sayfa Teklif İsteyin İletisim
Üste Git